Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Puick aan de Veemarktstraat in Breda. © Pix4Profs / Johan Wouters

Ook in de avond kan restaurant Puick in Breda bekoren

EETRECENSIENa drie jaar alleen lunches geserveerd te hebben, is Puick in het centrum van Breda sinds een half jaar ook op vrijdag- en zaterdagvond geopend. Ook voor diner is het een puike plek.

“Dat hadden wij vroeger thuis ook!” We zullen het vaker zeggen deze vrijdagavond bij Puick. Op een wand van het restaurant worden beelden geprojecteerd uit vroegere tijden. Mijn tafelgenote en ik stammen beiden uit de jaren zestig. Dus de foto’s die langskomen van speelgoed (Ministeck, Viewmaster), tijdschriften (Popfoto), meubels (rotan stoelen) of tv-series (Tita Tovenaar) roepen veel herkenning op.

  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

  • Ja (80%)
  • Nee (20%)
4601 stemmen