Volledig scherm
PREMIUM
Tamara Scheepers en Tom Dusseldorp in visrestaurant Zeeën van Tijd. © peter van trijen/pix4profs

Je moet maar durven, zo'n 'hardcore' viszaak beginnen in hartje Roosendaal

eetrecensieROOSENDAAL - Zeeën van Tijd serveert verse Noordzeevis in hartje Roosendaal. Het visrestaurant doet niet aan opsmuk, maar serveert hele vissen en mooie grote moten. Alles vakkundig bereid. Klassiek is weer modern.

Zeeën van Tijd is een bijna honderd procent visrestaurant. Op kalfsoester (22,50 euro) en tournedos (27,50) na is het Noordzeevis die de klok slaat. Spartelvers, want de chef koopt graag van kotters die niet langer dan twee dagen op zee zijn.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Ik vind de feestweek voor Roosendaal 750 jaar prima en ga zeker bij evenement kijken.

Ik vind de feestweek voor Roosendaal 750 jaar prima en ga zeker bij evenement kijken.

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
2228 stemmen

poll

Moet babi pangang Nederlands cultureel erfgoed worden?

Moet babi pangang Nederlands cultureel erfgoed worden?

  • Ja (67%)
  • Nee (33%)
2948 stemmen