Volledig scherm
PREMIUM
Eten in iglo bij restaurant saus aan de boulevard met gastheer Frank van de Avert, die de wijn inschenkt. © Pix4Profs/Peter van Trijen

Intiem dineren in een iglo

EetrecensieBERGEN OP ZOOM - In het buitenland zijn ze her en der al te vinden: iglo’s bij restaurants of cafés. En nu staan ze ook in Bergen op Zoom. Uit eten is daardoor een aparte ervaring, waarbij de gerechten wel een beetje ondergeschikt lijken.

Winkelen, een dagje naar het museum of uit eten gaan: hét sleutelwoord dat veel ondernemers tegenwoordig gebruiken is ‘beleving’. Hoewel ik geen fan ben van het woord, kan ik uit eten gaan in een iglo niet beter omschrijven dan door het woord te gebruiken. Want dat is een en al beleving.

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom