Volledig scherm
PREMIUM
At Noon opende begin dit jaar tegenover het gerechtsgebouw in Breda. © Foto: Ramon Mangold

Het moet beter kunnen bij Brasserie At Noon in Breda

EetrecensieHoewel bij restaurant At Noon een chef met een behoorlijke staat van dienst in de keuken staat, worden onze redelijk hooggespannen verwachtingen deze avond niet helemaal waargemaakt.

Mijn gaste herinnert zich dat er begin dit jaar bij de opening van At Noon flink wat reclame is gemaakt voor het restaurant, gevestigd tegenover het nieuwe gerechtsgebouw in Breda, op de hoek van de Stationslaan en de Belcrumweg. Ze heeft er sindsdien een keer geluncht, maar daar was ze niet zo heel erg over te spreken. Benieuwd dus wat deze woensdagavond brengt.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda