Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerfoto van het restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle. Links eigenaresse Enid Kroot en rechts in de bediening Ahmed. © Foto Pix4Profs/Jan Stads

Heerlijk en eerlijk eten in restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle

Eetrecensie‘Met een goede prijskwaliteitverhouding komen de gasten ook in crisistijd’, beweerden Michael Somers en Enid Kroot toen ze restaurant Sfeerlijk openden in 2012. En jawel, inmiddels is het een gevestigde naam.

Quote

Bij binnen­komst valt de ruimtelij­ke setting op, die toch intiem voelt

Bij binnenkomst van het karakteristieke pand aan de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle valt de ruimtelijke setting op. Waarin menig restaurant iedere vierkante meter wordt dichtgebouwd, zien we hier de tafels ver uit elkaar staan. De donkere muren en planten zorgen toch voor een intiem gevoel. Fijne bijkomstigheid: je buurtafel kan niet meeluisteren.

  1. Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’
    VIDEO

    Dode man gevonden op boot in gebied De Dood in Biesbosch: ‘Geen sprake van misdrijf’

    DRIMMELEN - De politie heeft woensdagmiddag op een boot een dode man gevonden in het gebied De Dood in de Biesbosch bij Drimmelen. De man was in het gezelschap van een andere man en een hond. Het was urenlang onbekend hoe hij is overleden. Maar rond 19.45 uur in de avond meldde de politie na onderzoek van de lijkschouwer dat er geen sprake blijkt van een misdrijf. De politie kon niet meer vertellen, omdat ‘de familie nog niet is ingelicht’.