Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerfoto van het restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle. Links eigenaresse Enid Kroot en rechts in de bediening Ahmed. © Foto Pix4Profs/Jan Stads

Heerlijk en eerlijk eten in restaurant Sfeerlijk in Sprang-Capelle

Eetrecensie‘Met een goede prijskwaliteitverhouding komen de gasten ook in crisistijd’, beweerden Michael Somers en Enid Kroot toen ze restaurant Sfeerlijk openden in 2012. En jawel, inmiddels is het een gevestigde naam.

Quote

Bij binnen­komst valt de ruimtelij­ke setting op, die toch intiem voelt

Bij binnenkomst van het karakteristieke pand aan de Raadhuisstraat in Sprang-Capelle valt de ruimtelijke setting op. Waarin menig restaurant iedere vierkante meter wordt dichtgebouwd, zien we hier de tafels ver uit elkaar staan. De donkere muren en planten zorgen toch voor een intiem gevoel. Fijne bijkomstigheid: je buurtafel kan niet meeluisteren.

  1. Bedankbrief voor Engelse oorlogsheld terug in Geertruidenberg: 'Mijn stiefvader was zo trots op this letter’
    PREMIUM

    Bedank­brief voor Engelse oorlogs­held terug in Geertrui­den­berg: 'Mijn stiefvader was zo trots op this letter’

    RAAMSDONKSVEER - Hoog bezoek op het gemeentehuis in Raamsdonksveer. Engelsman David Hill (76), stiefzoon van een oorlogsheld, was er speciaal voor overgekomen uit Engeland. Hij overhandigde een blij verraste burgemeester Marian Witte de militaire onderscheiding de Bronzen Leeuw van zijn stiefvader en oorlogsheld Tom Nutall. En de bedankbrief aan hem van de toenmalige burgemeester, voor de bevrijding. ,,Ik breng deze herinneringen naar de plek waar ze thuishoren.This is important for the history of Geertruidenberg".