Volledig scherm
PREMIUM
Koken aan de Markt is verdeeld in drie ruimtes die in open verbinding staan. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Eten bij Koken aan de Markt is een feestje

EetrecensieGEERTRUIDENBERG - Sinds een jaar is Koken aan de Markt in Geertruidenberg geopend. Het eten is er een feestje, staat op de website. Maar is dat wel zo? We nemen op een donkere januari-avond de proef op de som.

Ach, hoe prachtig sfeervol, pittoresk en idyllisch is toch die Markt in Geertruidenberg. Behalve wanneer je er op een regenachtige donkere avond in januari moet zijn en je gps je van de ene eenrichtingstraat naar de andere doodlopende stuurt. 

  1. Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop  Den Hout zingt het woord voor woord mee

    Ook ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis bestaat 25 jaar en Paaspop Den Hout zingt het woord voor woord mee

    DEN HOUT - Dit weekend vindt in Den Hout de 25e editie van Paaspop Den Hout plaats, met zaterdag Nielson en Guus Meeuwis (om 20:00 uur) als voornaamste publiekstrekkers. De zaterdag is uitverkocht. Vrijdagmiddag voegde de organisatie een extra festivaldag toe in de vorm van een kindermiddag. 220 kinderen vermaakten zich met springkussens over het gehele terrein. ,,Dat was eigenlijk speciaal voor ons jubileum, maar de kinderen en ouders vonden het geweldig. We kregen regelmatig de vraag om dit volgend jaar nogmaals te doen; dat gaan we daarom natuurlijk nog wel bekijken”, legt Bram Bul van de organisatie uit.