Volledig scherm
PREMIUM
Het terras zit op de zaterdagavond helemaal vol in deze nazomer. Rechts in beeld Peter van Steeg in de bediening. © Pix4Profs / Johan Wouters

Een glaasje Zwaluws Nat drinken
aan de haven bij Hier is 't in Lage Zwaluwe

LAGE ZWALUWE - Eigenaar Ad Bogerd uit Barendrecht wilde een horecapand aan het water beginnen. Zo’n acht jaar geleden kwam hij voor het eerst bij de haven in Lage Zwaluwe en wist: Hier is ‘t.

Quote

Mag ik mijn carpaccio-idee op jullie uitprobe­ren?

Ad Bogerd, eigenaar, Eetcafé Hier is 't

Slalommend rijden we Lage Zwaluwe binnen. Autorijden op een smalle dijk is lastig als je dit niet gewend bent. Zo wordt de testrit van de nieuwe gezinswagen van mijn vriendin gelijk een spannende. Halverwege de Nieuwlandsedijk stoppen we bij eetcafé Hier is ‘t. 

  1. Koppige paarden en een struikelende sint: BN DeStem zoekt grappige sinterklaasverhalen
    OPROEP

    Koppige paarden en een struikelen­de sint: BN DeStem zoekt grappige sinter­klaas­ver­ha­len

    Van het paard gevallen, een baard die niet op zijn plek wil blijven, een kind aangesproken met de verkeerde naam: zelfs de goedheiligman heeft weleens zijn dag niet. Heeft u een grappig verhaal over een moment waarop Sinterklaas of zijn pieten onbedoeld de mist in gingen? Over misverstanden, ongelukjes en decemberbloopers? Wij willen het graag horen, misschien komt uw verhaal dan in een artikel in BN DeStem.