Eigenaresse Christel van Kuik serveert carpaccio in restaurant 't Spoor in Sprang Capelle. Haar man, Chef Bartel Meter, staat in de keuken.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Christel van Kuik serveert carpaccio in restaurant 't Spoor in Sprang Capelle. Haar man, Chef Bartel Meter, staat in de keuken. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Een culinaire stop langs het Halve Zolenpad

EetrecensieTien jaar geleden namen horecaondernemers Bartel Meter en Christel van Kuik restaurant ’t Spoor in Sprang-Capelle over. Zij maakten van een eetcafé een culinaire zaak voor gezinnen én stelletjes. 

De rekening
(2 personen)

2 x Drie gangen........€59,00
3 x rode wijn............€15,75
2 x Chardonnay.........€9,00
Karaf water................€0,00 +
Totaal......................€83,75

Ik heb al heel wat wandelschoenen versleten op het Halve Zolenpad. Dit fietspad loopt van Den Bosch tot aan Geertruidenberg en is vernoemd naar het spoorlijntje dat hier vroeger liep. Tijdens mijn tochten was er altijd één plaats waar ik nooit stopte voor een pauze, namelijk restaurant ’t Spoor in Sprang-Capelle. Deze zaak stond bij mij bekend als kinderrestaurant met frituurgeur en lawaai.