Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Christel van Kuik serveert carpaccio in restaurant 't Spoor in Sprang Capelle. Haar man, Chef Bartel Meter, staat in de keuken. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Een culinaire stop langs het Halve Zolenpad

EetrecensieTien jaar geleden namen horecaondernemers Bartel Meter en Christel van Kuik restaurant ’t Spoor in Sprang-Capelle over. Zij maakten van een eetcafé een culinaire zaak voor gezinnen én stelletjes. 

De rekening
(2 personen)

2 x Drie gangen........€59,00
3 x rode wijn............€15,75
2 x Chardonnay.........€9,00
Karaf water................€0,00 +
Totaal......................€83,75

Ik heb al heel wat wandelschoenen versleten op het Halve Zolenpad. Dit fietspad loopt van Den Bosch tot aan Geertruidenberg en is vernoemd naar het spoorlijntje dat hier vroeger liep. Tijdens mijn tochten was er altijd één plaats waar ik nooit stopte voor een pauze, namelijk restaurant ’t Spoor in Sprang-Capelle. Deze zaak stond bij mij bekend als kinderrestaurant met frituurgeur en lawaai. 

  1. Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen
    Geef uw mening

    Druk? Ik laat mijn leven niet leiden door anderen

    Het is een van de meest voorkomende klachten van nu: het dag in, dag uit te veel ballen tegelijk moeten hooghouden. Thuis, op het werk, bij de (sport)club, op school, bij familie; veel mensen ervaren de huidige tijd alsof ze worden geleefd door hun omgeving. Het gevoel dat alles en iedereen in de nabijheid iets van je verwacht en jij je verplicht voelt die verwachting waar te maken. Het probleem speelt bij zowel jong als oud en in tal van sectoren. Hoe houd je de regie over je eigen leven?