Volledig scherm
PREMIUM
Dianne en Ad Lips van restaurant Le Jardin in Rucphen. © Pix4Profs/Peter Braakmann

De vlag van Le Jardin in Rucphen wappert nog altijd fier

EetrecensieRUCPHEN - De hartstocht van eigenaren Ad en Dianne Lips steekt hun bediening en keuken aan. Een avondje Le Jardin voelt als een warme douche met moderne gerechten op basis van de klassieke Franse keuken.

Vijf jaar geleden, vlak na de opening, noemden Ad (59) en Dianne Lips (61) hun restaurant Le Jardin 'een lotje uit de loterij'. ,,Dat wij hier mogen werken", klonk het. Wij prezen ons ook gelukkig, namelijk dat we bij het bevlogen horecapaar hadden gedineerd. We genoten op het zomerse terras van de gerechten, de omgeving, het stijlvolle restaurant, de levendige ambiance en de o zo keurige bediening. Het voelde als een culinair schuimbad.

  1. Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    Hotel De Reiskoffer in Bosschen­hoofd houdt gasten zowel geestelijk als fysiek in topvorm

    BOSSCHENHOOFD - Er wordt wat af vergaderd in de tien vergaderzaaltjes van hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd. Of zo'n praatsessie altijd even productief is, als een groep na een ochtendsessie van vier uur aanschuift voor de luncht, trekt hotelier Hans Douma wel in twijfel. Zijn hotel biedt sinds donderdag de oplossing: de fitness en personal traininggroep Enforce heeft haar intrek genomen in het hotel.