Volledig scherm
PREMIUM
De grote ramen geven een prachtig uitzicht op de Krabbenkreek. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

De vissen springen bijna op je bord bij Buutengaets

EetrecensieMet zijn locatie aan het water en verse vis biedt restaurant Buutengaets in Sint-Annaland een perfect, romantisch avondje uit. Met nog iets meer aandacht kan het voor iedereen een trekker zijn.

Van de toevallige passant moet restaurant Buutengaets in Sint-Annaland het niet hebben. Als we volgens onze navigatie in de buurt zijn, besluiten we de auto alvast te parkeren en het laatste stukje te lopen. Om nog wat van de zilte zeelucht mee te pikken en de jachthaven te bekijken, die volstaat met verschillende bootjes. 

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom