Volledig scherm
PREMIUM
Aan het plafond van het restaurant hangt allerhande kookgerei. © pix4profs/petervantrijen

De Moriaan houdt wel van een smakelijke uitdaging

EetrecensieDe Moriaan eten & drinken wil het iedereen naar de zin maken in vroegere visafslag van Roosendaal. Je kunt er saté, maar ook kreeft bestellen!

Het is bommetje vol wanneer we zomaar aanlopen op een doordeweekse avond bij De Moriaan in Roosendaal. Even niet aan gedacht dat Tineke Schouten vanavond in De Kring staat. Een uitverkocht huis in de tegenovergelegen schouwburg betekent ook voor De Moriaan vaak primetime horen we. Maar gelukkig wordt ons een tafeltje in het aangrenzende bruine café aangeboden, waar rond half zeven al diverse stellen zitten te eten.

  1. Man (24) uit Sint Willebrord opgepakt voor mogelijke ontvoering van vrouw in Roosendaal

    Man (24) uit Sint Willebrord opgepakt voor mogelijke ontvoering van vrouw in Roosendaal

    ROOSENDAAL - Een 24-jarige man uit Sint Willebrord is vrijdagmiddag aangehouden voor een mogelijke ontvoering van een vrouw in Roosendaal eerder die dag. Het lijkt er volgens de politie op dat het gaat om een conflict in de relationele sfeer. De vrouw werd vrijdag volgens meerdere ooggetuigen op de kruising van de Burgemeester Freijterslaan en de Jan Vermeerlaan in Roosendaal in een bestelbusje getrokken. De politie begon een grote zoektocht waarna de vrouw - mede dankzij tips van burgers - later op de dag werd gevonden.