Maarten Ivens serveert zelf zijn gasten op het terras van De Heerlyckheyt in Essen.
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Ivens serveert zelf zijn gasten op het terras van De Heerlyckheyt in Essen. © Peter van Trijen/Pix4Profs

De Heerlyckheyt: nét over de grens, maar onmiskenbaar Vlaams en smaakvol

EetrecensieESSEN - Maar net over de grens en toch zo onmiskenbaar Vlaams qua benadering en beleving: restaurant De Heerlyckheyt in Essen maakt zijn naam waar. Heerlijk eten in een fijne ambiance.

  1. Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tienduizend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’
    PREMIUM

    Vraag naar logistiek vastgoed nog nooit zo hoog: ‘Geef me tiendui­zend vierkante meter en ik kan het zó kwijt’

    Het is een landelijke trend: de vraag naar grote loodsen, magazijnen en distributiecentra is nog nooit zo hoog geweest. Ook in West-Brabant is dit te merken: ,,Als iemand me morgen tienduizend vierkante meter geeft, kan ik het zó verhuren”, zegt Charles Suijkerbuijk van Suijkerbuijk Bedrijfs Onroerend Goed in Roosendaal. ,,Helaas is er weinig tot geen aanbod.”