Volledig scherm
PREMIUM
Het enorme terras van De Neus maakt de zaak een stuk groter. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Bistro De Neus in Stabroek: heerlijkheid voor de ouderwetse bourgondiër

EetrecensieSTABROEK - Ouderwetse gezelligheid en de Vlaams-Franse keuken van bistro De Neus in Stabroek trekken een groot publiek uit de verre omgeving. De perfecte plek voor een goedgevuld bord en een flinke schep saus.

- Bistro De Neus heeft een Vlaams-Franse keuken en is gericht op een breed publiek dat er terechtkan voor zowel een snelle hap als een uitgebreid diner.

-  De drankenkaart toont een ruim assortiment wijnen, bieren en sterke dranken.

- Naast een keuzemenu van 33,50 euro biedt De Neus ook dag- en weekmenu’s tegen aanzienlijk lagere prijzen; uiteraard kan er ook à la carte besteld worden.

- Bistro De Neus is alle dagen open vanaf 11.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur.

De Neus is zo’n zaak waarvan je bij binnenkomst meteen vermoedt dat het ooit als truckerscafé is begonnen en langzaamaan is uitgegroeid tot trekpleister van formaat. Aan de buitenkant ogenschijnlijk een kleine oude taverne, maar door de aanbouw van serres is er plaats voor 112 gasten. En wie het enorme terras erbij rekent, komt op een capaciteit van 350 zitplaatsen.

En nog is dat niet genoeg voor Dragan Milinkovic die De Neus samen met een compagnon in september overnam. ,,In de zomer willen we het terras uitbreiden met 50 zitplaatsen. Het is hier altijd druk, zomer en winter. Er komen vooral veel vijftigplussers vanuit de hele grensregio. Dat zijn goede klanten, want die hebben veel te besteden.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom