Volledig scherm
PREMIUM
Jody Mekes en Rob de Weerd in hun restaurant Sistermans. © pix4profs/petervantrijen

Bij restaurant Sistermans in Roosendaal is aandacht voor mens en gerecht

EetrecensieROOSENDAAL - Wat er veranderd is sinds de nieuwe uitbaters restaurant Sistermans in Roosendaal overnamen? Eigenlijk helemaal niks. We nemen er toch een kijkje en in het geval van 'De Sis' blijkt dat beslist geen straf.

We voelen ons vanaf het moment van binnenstappen prettig en welkom. In strakke giletjes gestoken medewerkers ontvangen ons vriendelijk, werken accuraat de jassen weg en wijzen ons naar een mooi raamtafeltje. We hebben uitzicht op het levendige stationsplein en zien op deze gewone dinsdagavond de ene na de andere gast van het bijbehorende Hotel Central binnenwandelen. Goh, wat een sfeervolle zaak, is ons eerste gevoel.

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    OUDENBOSCH - Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”