Volledig scherm
PREMIUM
Bar Bistro Biarritz aan de Veemarktstraat in Breda © Pix4Profs / Johan Wouters

Bar Bistro Biarritz gaat voor Franse sferen in Breda

EetrecensieEen petit restaurantje is erbij gekomen in Breda. In de Veemarktstraat hebben de eigenaren van Bar Bistro Biarritz, zichzelf het volgende doel gesteld: de Franse keuken in Breda tot leven wekken. 

Quote

De met hout versierde gevel en mi­ni-tafeltjes zorgen voor een klassieke bistrolook

Het is even zoeken, want het tentje dat we gaan uitproberen valt niet echt op. Bar Bistro Biarritz is een klein zaakje dat afgelopen voorjaar haar deuren heeft geopend aan de Veemarktstraat in Breda. De met hout versierde gevel, het kleine raamwerk en de mini-tafeltjes buiten zorgen voor een klassieke bistrolook. En dat is ook de bedoeling, want het restaurant is vernoemd naar het Franse strand Biarritz aan de Atlantische kust.

  1. Leer kind op school om te gaan met emoties
    Geef uw mening

    Leer kind op school om te gaan met emoties

    Het leren omgaan met emoties zou een vast onderdeel moeten worden op scholen. De druk die veel opgroeiende kinderen vandaag de dag voelen, zorgt bij steeds meer van hen voor problemen. Een reden daarvoor is dat zij vaak niet weten om te gaan met de emoties die daarmee gepaard gaan. Dit kan leiden tot depressies en in het ergste geval (pogingen tot) zelfmoord. In 2017 pleegden bijna twee keer zoveel Nederlandse jongeren zelfmoord ten opzichte van het jaar daarvoor.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
8548 stemmen