Volledig scherm
PREMIUM
Salades, borrelhapjes en broodjes bij Boca's in Breda. © Pix4Profs/Casper van Aggelen

Alles bij Boca's in Breda is ‘klein’ zodat je lekker lang kunt peuzelen

EetrecensieBoca's. Dat is de naam van een nieuwe (broodjes)bar in de Karnemelkstraat in Breda. Aan tafel, aan de bar of in de knusse loungehoek kun je je met een groepje smakelijk vermaken.

Quote

Bij Boca's is alles 'klein', zodat je lekker lang kunt 'peuzelen’

Boca's opende medio maart. Aan het roer staat Amsterdammer Joris Dijkstra, die met vrienden ook drie zaken in de Randstad runt. Dijkstra heeft het rustig deze miezerige middag. Het zit ook niet mee dat een lokale ondernemer voortdurend wil laten weten dat hij een nieuwe Lamborghini heeft. Die héél hard kan, ook qua geluid. Dijkstra ergert zich er kapot aan, wat geldt voor meer centrumbewoners.

Dus Dijkstra heeft alle tijd voor ons. Hij legt het concept uit. Je kunt kiezen uit salades, borrelhappen, soep en broodjes, alles 'klein', zodat je lekker lang kunt 'peuzelen’.

  1. Lichaam van Lisan (17) uit Breda verwoest door ziekte van Lyme, behandeling in Duitsland geeft eindelijk hoop
    PREMIUM

    Lichaam van Lisan (17) uit Breda verwoest door ziekte van Lyme, behande­ling in Duitsland geeft eindelijk hoop

    BREDA - ,,Een maand geleden kon Lisan niet langer dan vijf minuten lopen. Nu wandelen we iedere avond samen een half uur door de wijk. Ongelooflijk!”, zegt de moeder van Lisan Donkers (17). Door een tekenbeet op haar zevende kreeg de Bredase de ziekte van Lyme, wat een verwoestende uitwerking op haar lichaam had. Ze kon bijna niks meer, maar na eindelijk een behandeling in een Duitse kliniek te hebben gekregen is er een sprankje hoop.

In samenwerking met indebuurt Breda