Michael (l) en Melvin (r) Wagtmans namen Rogelli in 2018 over van hun vader Marijn (midden). Hun opa Rini Wagtmans (op de foto op de achtergrond) legde het fundament van het familiebedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Michael (l) en Melvin (r) Wagtmans namen Rogelli in 2018 over van hun vader Marijn (midden). Hun opa Rini Wagtmans (op de foto op de achtergrond) legde het fundament van het familiebedrijf. © peter van trijen/pix4profs

De sportshirts van het Willebrordse Rogelli zijn klaar om Europa te veroveren

Made in West-BrabantSINT WILLEBRORD - Al bijna vijftig jaar maakt Rogelli Sportswear kleding voor wielrenners, hardlopers en andere sporters. Inmiddels staat de derde generatie Wagtmans aan het roer en die heeft ambitieuze plannen voor het bedrijf uit Sint Willebrord. 

 1. ‘Het geleur met bewoners moet klaar zijn’: Ineke Strijp trots op samenwerkende zorg op Vrederust
  PREMIUM

  ‘Het geleur met bewoners moet klaar zijn’: Ineke Strijp trots op samenwer­ken­de zorg op Vrederust

  Af is het ecologisch zorglandgoed op het vroegere Vrederustterrein nog niet, maar veel scheelt het niet. Het idee om op het Halsterse landgoed allerlei zorginstellingen bij elkaar te brengen om makkelijk en snel samen te werken, komt uit de koker van Ineke Strijp. Ze is er aan de vooravond van haar vertrek als bestuursvoorzitter GGZ WNB trots op dat ze een organisatie achterlaat die weer trots op zichzelf durft te zijn.
 1. Samenvatting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Bekijk hier hoe NAC zonder al te veel moeite wint van MVV

  7 mei
 2. Terminale Cor Vermeulen krijgt lintje en koetstocht naar de Grote Markt
  Play

  Terminale Cor Vermeulen krijgt lintje en koetstocht naar de Grote Markt