Ouders boos om ‘snotneuzenbeleid’ basisschool: ‘Soms lopen gemoederen hoog op’

nieuwe regelsBasisscholen hebben sinds afgelopen maandag te maken met strengere coronaregels, maar ze mogen wél openblijven. Hoe is de eerste week verlopen?

3 reacties

 • Gerard van de Pas

  2 maanden geleden
  Scholen dicht en wel meteen. Het is niet meer te volgen. Deze week was het via app etc de hele week soebatten over van alles en nog wat omdat in Nederland iedereen mee moet lullen waardoor er steeds niets gebeurt. Als iedereen ook onze wappies zich laten vaccineren is het probleem opgelost. Dat zijn allemaal producten van onze slappe overheid die stemmetjes belangrijker vindt dan onze gezondheid. Aftreden AUB. Het lachertje van Europa zijn we inmiddels geworden. Over en uit.
 • Bouke Bakker

  2 maanden geleden
  Het intimiderende gedrag van sommige anti-vaxxers gaat nu toch wel doorslaan. Ik bedoel: geweld op school gebruiken? Een leraar slaan omdat je het er niet mee eens bent dat hij een mondkapje draagt? Ik mag toch hopen dat deze leraar dit gewoon meldt of aangifte doet, en dat die ouders worden aangesproken. Als dit het gedrag is dat je als ouder als voorbeeld denkt te moeten geven, zegt dat toch wel wat over opvoedkundige capaciteiten van zo'n ouder.
 • Veth

  2 maanden geleden
  Wellicht is het in het basisonderwijs slim om de kinderen voor de aanvang van de les een sneltest te laten doen en tot die tijd het kapje op te houden, gewoon klassikaal. positieve uitslag...naar de GGD voor nog een test en dan wachten tot je weer naar school kan. Zo kan in het onderwijs redelijk veilig, ononderbroken les gegeven worden. geen stress thuis door plotselinge aanpassingen van de routine. overheid betaalt de testen
 1. Je schoonfamilie is fantastisch, maar dan stopt plots de relatie: Selien, Eveline en Sandra weten hoe dat is
  PREMIUM

  Je schoonfami­lie is fantas­tisch, maar dan stopt plots de relatie: Selien, Eveline en Sandra weten hoe dat is

  Angst voor de schoonmoeder? Sommige mensen zouden er juist alles voor geven om hun schoonfamilie nog eens te zien. Neem bijvoorbeeld Selien (29), Eveline (41) en Sandra (36). Toen hun relaties eindigden moesten ze met veel verdriet afscheid nemen van de familie van hun exen. ,,Tijdens de feestdagen moet ik aan hen denken. Heel even beeld ik me dan in hoe zijn nieuwe vriendin bij de schoonouders op de bank zit en ovenhapjes eet met kerst.”