Middelbare scholieren in het pre-corona-tijdperk toen afstand houden nog niet hoefde. Vanwege corona is alles anders dit schooljaar. Op de meeste scholen worden de overgangsnormen soepel toegepast.
Volledig scherm
PREMIUM
Middelbare scholieren in het pre-corona-tijdperk toen afstand houden nog niet hoefde. Vanwege corona is alles anders dit schooljaar. Op de meeste scholen worden de overgangsnormen soepel toegepast. © Hollandse Hoogte / Martine Hoving

Corona: alle scholieren gaan over, of toch niet?

BERGEN OP ZOOM/BREDA - Door gebrek aan harde eindcijfers gaan middelbare scholen in West-Brabant soepel om met de normen om kinderen over te laten gaan. Maar hoe soepel, dat bepalen de scholen zelf.

  1. Martelkamer verbaast dorp niet: 'We wisten ook wel dat er iets niet klopte’
    PREMIUM

    Martelka­mer verbaast dorp niet: 'We wisten ook wel dat er iets niet klopte’

    WOUWSE PLANTAGE - Plots is het rustige dorp Wouwse Plantage wereldnieuws. De aangetroffen martelkamer en gevangenis zorgen voor een golf van afschuw. Zelfs op CNN en BBC hebben ze aandacht voor het Pindorp. Buurtbewoners reageren geschrokken, maar niet echt verbaasd. ,,We wisten ook wel dat er iets niet klopte.” Het grootste evenement in het dorp is de wielerwedstrijd de Hel van de Pin. Deze naam krijgt na de vondst een lugubere bijsmaak.