Ingrid van Hulst vrijwilliger bij GJS in Gorinchem wordt door de spelers van het eerste elftal letterlijk op handen gedragen.  Van Hulst won vorig jaar de Clubheld-verkiezing. Eervolle vermeldingen waren er voor Lisa Rikken van hockeyclub HCM Arnhem en Eva Brands van PSV Waterpolo.
Volledig scherm
Ingrid van Hulst vrijwilliger bij GJS in Gorinchem wordt door de spelers van het eerste elftal letterlijk op handen gedragen. Van Hulst won vorig jaar de Clubheld-verkiezing. Eervolle vermeldingen waren er voor Lisa Rikken van hockeyclub HCM Arnhem en Eva Brands van PSV Waterpolo. © Jan Volwerk Foto en Tekstbureau

Nomineer en stem op jouw Clubheld: zó werkt het

Clubhelden 2019Deze krant zet zich graag in voor sport en cultuur. Dichtbij, in de regio, geven de sport- en cultuurverenigingen de kans aan groot en klein talent. De inbreng van clubvrijwilligers is hierbij onmisbaar.

  1. Hele Nijmeegse vriendengroep met corona besmet op bierfestival buiten: ‘Onderling let je niet zo op’
    PREMIUM

    Hele Nijmeegse vrienden­groep met corona besmet op bierfesti­val buiten: ‘Onderling let je niet zo op’

    NIJMEGEN Ze is er enorm van geschrokken. Het was een gezellig avondje met vrienden naar een bierfestival in Nijmegen. In de buitenlucht, op een heerlijke nazomer-zaterdagavond. En nu blijken elf van de twaalf vrienden besmet te zijn. Allemaal jonge mensen van eind twintig, begin dertig. Zij zelf óók. Dus zó snel kan het corona-virus om zich heen grijpen. Ook buiten.