Ingrid van Hulst vrijwilliger bij GJS in Gorinchem wordt door de spelers van het eerste elftal letterlijk op handen gedragen.  Van Hulst won vorig jaar de Clubheld-verkiezing. Eervolle vermeldingen waren er voor Lisa Rikken van hockeyclub HCM Arnhem en Eva Brands van PSV Waterpolo.
Volledig scherm
Ingrid van Hulst vrijwilliger bij GJS in Gorinchem wordt door de spelers van het eerste elftal letterlijk op handen gedragen. Van Hulst won vorig jaar de Clubheld-verkiezing. Eervolle vermeldingen waren er voor Lisa Rikken van hockeyclub HCM Arnhem en Eva Brands van PSV Waterpolo. © Jan Volwerk Foto en Tekstbureau

Nomineer en stem op jouw Clubheld: zó werkt het

Clubhelden 2019Deze krant zet zich graag in voor sport en cultuur. Dichtbij, in de regio, geven de sport- en cultuurverenigingen de kans aan groot en klein talent. De inbreng van clubvrijwilligers is hierbij onmisbaar.

  1. Kankerverwekkende stof ontdekt in paracetamol
    Update

    Kankerver­wek­ken­de stof ontdekt in paraceta­mol

    De grootste producent van paracetamol ter wereld, het Chinese Anqiu Lu’an Pharmaceutical, verkoopt grondstoffen voor paracetamol die vervuild zijn met een kankerverwekkende stof. De fabriek leverde grondstoffen van miljoenen pillen paracetamol die onder meer te koop zijn in Nederlandse drogisterijen, supermarkten en apotheken. De veiligheid van paracetamol staat volgens het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) niet ter discussie.