Volledig scherm
Logo © AD Clubhelden

Clubheld Simon van Tilburg (Baronie) nog steeds bovenaan ranglijst

De verkiezing van Clubhelden is weer in volle gang en de volgende tussenstand is weer binnen. Simon van Tilburg (VV Baronie) gaat met 300 stemmen aan kop in het klassement. Op de voet gevolgd door Jenny Pals (Judoclub Made) met 286 punten.

Cees Westergaard (RMHC De Pelikaan) completeert het podium met 142 punten. Volkan Tasdan (House of Marqeez) staat op een vierde plek met 140 punten.

Vrijwilligers worden vaak ondergewaardeerd, maar zijn onmisbaar in het verenigingsleven. De Clubhelden-actie is opgericht om in iedere regio de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

De regiowinnaar van de Clubhelden-verkiezing komt in een groep van vijftien helden uit het hele land. De uiteindelijk verkozen vrijwilliger mag zich tenminste één jaar dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging.

Stemmen

Nog niet gestemd op jouw favoriete vrijwilliger? Dat kan via bndestem.nl/clubhelden. De winnaar ontvangt 10.000 euro voor zijn of haar club. Stemmen kan tot en met 31 oktober.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement