Zevenbergen - 24-4-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De eerste scheppen zand zijn getild. De officiële starthandeling van het opengraven van de Zevenbergse haven. Naast de vele kinderen in het midden Jan Barel. Hij gooide bijna 50 jaar geleden ook de eerste emmer zand in de haven om hem toen te dempen. Verder in beeld links wethouder Désirée Brummans en rechts wethouder Thomas Zwiers.
Volledig scherm
PREMIUM
Zevenbergen - 24-4-2019 - Foto: Pix4Profs/Marcel Otterspeer - De eerste scheppen zand zijn getild. De officiële starthandeling van het opengraven van de Zevenbergse haven. Naast de vele kinderen in het midden Jan Barel. Hij gooide bijna 50 jaar geleden ook de eerste emmer zand in de haven om hem toen te dempen. Verder in beeld links wethouder Désirée Brummans en rechts wethouder Thomas Zwiers. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Aftrap graafwerk haven Zevenbergen: ‘Straks op een A-locatie aan het water’

ZEVENBERGEN - ,,Ik ben blij dat het begint", zegt Mario Ploeg van café De Engel aan de Markt bij de aftrap van het graafwerk voor de haven in het centrum van Zevenbergen. ,,Een positieve ontwikkeling voor ons centrum."