Volledig scherm
Burgemeester Jac Klijs heeft John Meeuwisse (midden) en René Clarijs de kiel van de gemeente Moerdijk uitgereikt tijdens het Uurke in 't Schuurke voor hun jarenlange inzet voor het openbare carnaval in Zevenbergen © Johan Matthee

Veel emoties bij Uurke in 't Schuurke in Zevenbergen

ZEVENBERGEN - De officiële opening van Carnaval 2018 met burgemeester Jac Klijs stond zaterdag veelal in het teken van het afscheid nemen van Prins Fred 1 (6 jaar Prins van het Zeuvebultelaand) en penningmeester René Clarijs (22 jaar actief voor SCZ). 

De persoonlijke verhalen vol lofprijzingen en anekdotes over samen beleefde gebeurtenissen van familie en vrienden brachten de nodige emoties teweeg. Het jeugd prinselijk koppel, Tom & Myron openden gevat en meldden dat hun agenda erg vol is, dus stelden ze voor de prijsuitreiking van de kinderoptocht af te schaffen en iedere deelnemer een beker te geven. Daarnaast hopen ze op gratis Wifi in het centrum.

Zoals gebruikelijk in 't Uurke in 't Schuur weer veel huldigingen. Een Gouden Bultje was er voor Theo Janssen en Anja Haverkamp. Gemeentekiel voor John Meeuwisse en René Clarijs. Gouden Bultenploeg 2018; Muntje de Man.

Na het zingen van het Zevenbergs volkslied, speelde de Floes als ode aan hun vriend Fred Laat me, het lied dat de prins bij wijze van afscheid zo fraai vertolkte.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement