Volledig scherm
© peter van trijen/pix4profs

Carnavalsmotto Roosendaal in 2019: A'k jou nie aar

ROOSENDAAL - Met de afsluiting van het Carnaval gaat in veel plaatsen de blik al langzaam naar volgend jaar. Ook in de regio Roosendaal is dinsdagavond al een aantal motto's voor 2019 bekendgemaakt.

Tullepetaonestad was dit jaar vooral fier op zichzelf, maar in 2019 gaat de waardering van de Roosendalers naar anderen met de volgens de Stichting 'typisch Roosendaalse' uitspraak 'A'k jou nie aar'. 

In Oudenbosch moedigen de Puiten elkaar aan zich 'Van oewen beste kaant' te laten zien. Het motto werd bedacht door Maarten van de Akker. In Grasduinersdurp werd nieuwe het motto democratisch gekozen met stemmen tijdens de optocht. De winnaar van de verkiezing in Zegge: 'W'emme vaort'. 

Ook in Bosschenhoofd zouden ze het liefst nog even doorgaan. Volgend jaar is het devies van de Smoorfreters 'Ouw ut gaonde'. Vastelaovedzottelaand (Oud Gastel) heeft alvast vertrouwen in het volgende leutfeest; 'Ut lóópt op rollekus'. Meekrapdurp (Stampersgat) wordt nostalgisch met 'Waor's de tijd'.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement