Volledig scherm
© peter van trijen/pix4profs

Carnavalsmotto Roosendaal in 2019: A'k jou nie aar

ROOSENDAAL - Met de afsluiting van het Carnaval gaat in veel plaatsen de blik al langzaam naar volgend jaar. Ook in de regio Roosendaal is dinsdagavond al een aantal motto's voor 2019 bekendgemaakt.

Tullepetaonestad was dit jaar vooral fier op zichzelf, maar in 2019 gaat de waardering van de Roosendalers naar anderen met de volgens de Stichting 'typisch Roosendaalse' uitspraak 'A'k jou nie aar'. 

In Oudenbosch moedigen de Puiten elkaar aan zich 'Van oewen beste kaant' te laten zien. Het motto werd bedacht door Maarten van de Akker. In Grasduinersdurp werd nieuwe het motto democratisch gekozen met stemmen tijdens de optocht. De winnaar van de verkiezing in Zegge: 'W'emme vaort'. 

Ook in Bosschenhoofd zouden ze het liefst nog even doorgaan. Volgend jaar is het devies van de Smoorfreters 'Ouw ut gaonde'. Vastelaovedzottelaand (Oud Gastel) heeft alvast vertrouwen in het volgende leutfeest; 'Ut lóópt op rollekus'. Meekrapdurp (Stampersgat) wordt nostalgisch met 'Waor's de tijd'.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geschenkpakket XL;  twintig Roosendaalse producten in één doos
    PREMIUM

    Geschenk­pak­ket XL; twintig Roosendaal­se producten in één doos

    ROOSENDAAL - Dat Roosendaal een bijzondere verjaardag viert, is genoegzaam bekend. Maar wat kun je als ondernemer doen met het 750-jarige bestaan van de stad? Je verzint een cadeau, dat ligt voor de hand. Maar je wilt geen standaard cadeautje. Je gaat voor een geschenk dat bestaat uit producten die hebben bijgedragen aan de rijke historie van Roosendaal. Het resultaat? Een Roosendaals geschenkpakket XL. Twintig artikelen, van een pot Duo Penotti tot een Roosendaals kwartetspel, zijn verwerkt in het pakket.

poll

Kabelbaan is unieke kans om Roosendaal landelijk op de kaart te zetten.

  • Eens (47%)
  • Oneens (53%)
2755 stemmen