Oosterhout - Tessa de Jong uit Oosterhout zamelt pbm's, persoonlijke beschermingsmiddelen, voor in de zorg zoals mondkampjes, handschoenen en veiligheidsbrillen in, in een krat in haar voortuin, en verdeelt die onder zorgverleners die ze nodig hebben. Er is momenteel een tekort in de zorg door het wereldwijde corona-virus.
Volledig scherm
PREMIUM
Oosterhout - Tessa de Jong uit Oosterhout zamelt pbm's, persoonlijke beschermingsmiddelen, voor in de zorg zoals mondkampjes, handschoenen en veiligheidsbrillen in, in een krat in haar voortuin, en verdeelt die onder zorgverleners die ze nodig hebben. Er is momenteel een tekort in de zorg door het wereldwijde corona-virus. © Pix4Profs / Johan Wouters

‘Oosterhout staat in de hulpstand voor ondernemers’

OOSTERHOUT - Van grote tot kleine initiatieven. Iedereen lijkt klaar te staan om ondernemers in Oosterhout te steunen. 

Quote

Veilig werken gaat mij aan het hart. Daarom zamel ik beschermen­de spullen in voor de zorgsector.”

Tessa de Jong, Bureau T.

Een aannemer die mondkapjes voor de zorg inzamelt, boeren die gestopt zijn, gaan helpen bij aspergesteken en werknemers uit getroffen bedrijfstakken springen bij bij de distributiecentra waar het extreem druk is. En zo kun je nog wel even doorgaan. Het aantal initiatieven om Oosterhoutse ondernemers uit de brand te helpen, breidt gestaag uit. ,,Zo'n tijdperk als dit heb ik nog nooit meegemaakt. Gelukkig staat Oosterhout in de hulpstand", zegt Arie Rietveld, ondernemer en voorzitter van VNO-NCW Oosterhout.