Bestuursleden van Ulvenhout Leeft tonen hun actuele spandoek
Volledig scherm
Bestuursleden van Ulvenhout Leeft tonen hun actuele spandoek © P Eterkorz

Gigantische spandoeken in Ulvenhout om zorgpersoneel te bedanken

ULVENHOUT - ‘Bedankt zorg-kanjers’ prijkt op twee gigantische spandoeken in Ulvenhout. Het bestuur van Stichting Ulvenhout Leeft wil hiermee brandweermannen, ambulancepersoneel en verplegers in het dorp een hart onder de riem steken. 

Aan de gevels van de brandweerkazerne en woonzorgcentrum De Donk hangen de twee grote doeken. Een idee van Ulvenhout Leeft, uitgevoerd door Lieke de Graaf, die karakteristieke dorpselementen als de molen, kerk en beide instellingen hierin heeft afgebeeld.

,,Het idee voor deze actuele steunbetuiging sluit aan bij de reeks van activiteiten die Ulvenhout Leeft door de jaren heen voor de gemeenschap op touw heeft gezet”, aldus stichtingvoorzitter Niek Roovers. 

,,Voor De Donk hadden we bijvoorbeeld al eerder een kermisbingo verzonnen, en die sloeg indertijd geweldig aan. Dit jaar zullen we de kermis wegens het corona-virus overigens moeten missen.”

Nog voordat de huismeester en de manager van De Donk gisteravond twee balkons opklommen om de bedank-doeken stevig vast te maken, motiveerde penningmeester Guide Kuitert van Ulvenhout Leeft nog nadrukkelijk het idee achter dit initiatief: ,,In deze tijd is het wereldje voor de bewoners hier heel klein, het bezoek mag niet binnenkomen en het personeel maakt eveneens een zware tijd mee.”

Ulvenhout Leeft bedankt het personeel van de Brandweerkazerne Ulvenhout
Volledig scherm
Ulvenhout Leeft bedankt het personeel van de Brandweerkazerne Ulvenhout © P Eterkorz

In samenwerking met indebuurt Breda