In het gesloten bedrijfsrestaurant van een bedrijf in Bergen op Zoom worden deze maand 8000 maaltijden bereid die op werkdagen (400 stuks per dag) worden geschonken aan zorgpersoneel en kwetsbaren op de Brabantse Wal.
Volledig scherm
PREMIUM
In het gesloten bedrijfsrestaurant van een bedrijf in Bergen op Zoom worden deze maand 8000 maaltijden bereid die op werkdagen (400 stuks per dag) worden geschonken aan zorgpersoneel en kwetsbaren op de Brabantse Wal. © Samen in de Regio

Bedrijfsrestaurant is dicht: Bergse firma schenkt 8000 maaltijden aan zorgpersoneel en kwetsbaren

BERGEN OP ZOOM - Liefst 8000 verse maaltijden laat een bedrijf uit Bergen op Zoom in vier weken tijd bezorgen bij zorgpersoneel, daklozen en minima op 29 locaties in Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en Roosendaal. Netwerkorganisatie Samen in de Regio coördineert de actie.

De eerste honderd maaltijden gingen maandag naar zorgorganisatie Zep XL in Bergen op Zoom. Gevolgd door 125 porties voor het Bravis ziekenhuis. ,,Zowel bij de Bergse als de Roosendaalse locatie wordt een paar keer per week eten bezorgd voor het personeel”, vertelt Anita Karremans van Samen in de Regio. ,,Zo worden vier weken lang elke werkdag 400 maaltijden afgeleverd in West-Brabant.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom