Volledig scherm
Frank Dane, presentator van de Ochtendshow bij Radio 538. © ANP Kippa

Kylie uit Stampersgat raadt in één keer de mysterieuze gast bij Radio 538, ‘Dit kan helemaal niet’

STAMPERSGAT - En toen belde Kylie Zom naar de 538 Ochtendshow met de vraag of de Mystery BN’er toevallig een sportjournaliste was. De vervormde stem antwoordde ‘ja', waarop de kandidate uit Stampersgat met de naam Hélène Hendriks op de proppen kwam. 

,,Dit kán helemaal niet!‘’ riep de verbouwereerde 538-dj Frank Dane uit, ,,Normaal duurt het zo'n twee weken voor de identiteit van de Mystery BN’er geraden wordt. Nu heeft de tweede kandidate het op de eerste speeldag al bij het rechte eind.‘’

Sportjournaliste

Dane, die begin dit jaar de Ochtendshow van Edwin Evers overnam, nam het radiospelletje over uit zijn eigen eerdere radioshows. Kandidaten mogen de mysterieuze gast vragen stellen, die uitsluitend met ‘ja’ of 'nee’ te beantwoorden zijn. De eerste kandidaat vroeg of het iemand was die met sport te maken had, maar zij gokte op Daphne Schippers. Daarna kwam Kylie Zom uit Stampersgat. ,,Is het een sportjournaliste?‘’ Met het ‘ja’ was het voor Zom klip-en-klaar: dat moest de presentatrice en sportjournaliste Hélène Hendriks zijn. 

Met de snelle ontmaskering van de mysterieuze gast verdient de Stampersgatse een geldprijs van 5000 euro. Eerder dan gedacht moet Frank Dane op zoek naar een volgende Mystery BN’er, die dinsdagochtend in de eerstvolgende uitzending te horen is.