Volledig scherm
PREMIUM
Zo vader, zo zoon. Mohamed Lemhadi & Mohammed Lemhadi in de winkel van 'Mo Bicep' met de befaamde eiwitshakes. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Zo vader zo zoon: iedereen sport bij de Lemhadi’s

BREDA - De Bredase fitnessvlogger en ondernemer Mohamed Lemhadi (Mo Bicep) beschikt nu ook over een gespierde auto: een Lamborghini. ,,Dat is goed voor mijn marketing”, zegt de spierbundel.

Dat de zaken goed gaan voor Mohamed Lemhadi (1990), aka Mo Bicep, is niet alleen goed te zien, maar ook te horen. Nog voor de beroemde fitnessvlogger aankomt bij zijn gloednieuwe fitnesswinkel klinkt het harde geluid van zijn Lamborghini al door de Tolbrugstraat. Niet veel later zal hij verklappen dat de sportwagen vooral bedoeld is om zijn imago wat op te pimpen. ,,Dat is goed voor mijn marketing. Mensen houden van mooie auto’s en willen dan weten wie daarbij hoort.”

 1. Laaggeletterden nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’
  PREMIUM

  Laaggelet­ter­den nemen BN DeStem onder de loep: ‘Best moeilijk’

  BREDA - Voor de meeste mensen is lezen en schrijven net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Toch leven er in Nederland zo’n 2,5 miljoen laaggeletterden. Voor deze mensen is het invullen van een simpel formulier soms extreem moeilijk. Om hier wat aan te doen is er nu het Taalpanel Breda. Deze groep ex-laaggeletterde ervaringsdeskundigen keuren teksten op leesbaarheid. Om te testen hoe ze dat precies doen nam het panel een tekst onder de loep van BN De Stem.
 2. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
  Geef uw mening

  Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

  Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?

In samenwerking met indebuurt Breda