Zeeuws-Vlaamse sekstelefoniste Kelly maakt documentaire: ‘Ik wilde álles laten zien’

VideoSLUIS - Waarom kan de Zeeuws-Vlaamse Kelly van Binsbergen (25) niet stoppen met haar werk als sekstelefoniste? Ze maakte er een zoektocht van, in de vorm van een documentaire. Hallo met Kyoko gaat over pornografische gesprekken, familie, relaties en kwetsbaarheid. ,,Ik wilde álles laten zien.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 22 juni: Optreden zangvereniging CantabilePlus in Aardenburg

    22 juni: Optreden zangvereni­ging CantabileP­lus in Aardenburg

    Aardenburg staat deze zomer in het teken van een groots kunstenfestival. Als een muzikaal intro hierop is de gemengde zangvereniging CantabilePlus uit Breda uitgenodigd om een zonnig concert te komen geven. Het seniorenkoor bestaat inmiddels dertien jaar en heeft 75 leden. Twee zeer getalenteerde jongeren uit Zeeuws-Vlaanderen, Job Clement en Mike Chenn, spelen pianowerken van Liszt en Rachmaninov. Het concert vindt plaats op zaterdag 22 juni om 16.00 uur in de Heilige Mario Hemelvaartkerk in Aardenburg. Toegang is gratis. Na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor de kerk.