Zeeuws-Vlaamse sekstelefoniste Kelly maakt documentaire: ‘Ik wilde álles laten zien’

VideoSLUIS - Waarom kan de Zeeuws-Vlaamse Kelly van Binsbergen (25) niet stoppen met haar werk als sekstelefoniste? Ze maakte er een zoektocht van, in de vorm van een documentaire. Hallo met Kyoko gaat over pornografische gesprekken, familie, relaties en kwetsbaarheid. ,,Ik wilde álles laten zien.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zeeland krijgt in sneltreinvaart een Delta Kenniscentrum, een proeftuin voor de wereld
  PREMIUM
  compensatiepakket

  Zeeland krijgt in sneltrein­vaart een Delta Kenniscen­trum, een proeftuin voor de wereld

  VLISSINGEN – Vanaf dag één was duidelijk dat het Delta Kenniscentrum in het compensatiepakket voor de marinierskazerne moest komen. Toch vertelde Bernard Wientjes, de architect van het pakket, tijdens de presentatie vorige week dat die ochtend pas de brief was binnengekomen waarin de laatste partij zijn deelname garandeerde. Want vage toezeggingen waren niet genoeg, Wientjes eiste boter bij de vis. De business case van het kennis- en onderwijsinstituut oogt dan ook buitengewoon degelijk. De eerste studenten lijken nog sneller naar Zeeland te komen dan de intercity’s die ze moeten gaan vervoeren.
 2. Doordeweeks buigt Norbert zich over bezwaarschriften, in het weekend bezegelt hij de liefde
  PREMIUM
  doordeweeks-in het weekend

  Doorde­weeks buigt Norbert zich over bezwaar­schrif­ten, in het weekend bezegelt hij de liefde

  Het geluk van de bruidsparen. Daar wordt Norbert van Hurck uit Terneuzen zelf ook een beetje gelukkiger van. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs) – in het dagelijks leven juridisch medewerker vergunningen en handhaving bij de gemeente Terneuzen – ziet snel genoeg of een huwelijk een succes gaat worden. ,,Al kan ik natuurlijk geen garantie geven. Ik denk soms alleen: die vrouw verdient beter.”