Volledig scherm
PREMIUM
Geitenyoga bij boerderij Wolfslaar © F Reekdeswart

Yoga met geiten in Breda: ‘Ze komen echt kijken wat je aan het doen bent’

BREDA - Een beestenboel bij kinderboerderij Wolfslaar zondag. Een groep verlichte geesten kwam hier bijeen om yoga te oefenen met geiten. Voor zowel mens als dier waren de ademhalingsoefeningen in de weide even wennen.

Een opmerkelijk gezicht is het wel dat geitenyoga. Waar de kinderboerderij normaal het terrein is van peuters, grootouders en knuffeldieren lopen er nu vooral jonge hippe dames in leggings rond op blote voeten. Ook Astrid Vosmer heeft zich goed voorbereid en een matje plus handdoek meegenomen. “Mijn zus is afgehaakt, want die is bang voor geiten”, verklaart ze haar deelname. 

  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda