Volledig scherm
PREMIUM
breda-foto : Pix4Profs/Ron Magielse Suzanne van der Poll is winnaar geworden van wedstrijd 'het worstenbroodje van de toekomst'. © Pix4Profs/Ron Magielse

Woshibroodje is worstenbroodje van de toekomst

BREDA- Suzanne van der Poll is zondagmiddag uitgeroepen tot winnares van het ‘Worstenbroodje van de Toekomst’. 

Van der Poll bestiert het bedrijfsrestaurant van CM, het Bredase bedrijf voor mobiele platforms. Ze werkte met haar team vanaf half november aan de inzending. “Ik werd wakker en het idee was er”, zei ze lachend met de prijs in haar handen. Het broodje heeft een vulling van kipgehakt, een uitgekiende groentenmix en specerijen. “Het zijn drie laagjes deeg met vulling, die daarna worden opgerold. Daardoor wordt de smaak ook beter over het broodje verdeeld. Doorgesneden ziet het er heel leuk uit op een borrelplankje. En door het oprollen heeft het iets weg van sushi, dus ik heb het maar ‘woshibroodje’ genoemd.”

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda