Van links naar rechts: Corrie van Leerzem (25, Roosendaal), Nikki van Laar (18, Waspik), Elles Mollema (15, Willemstad), Roos Frerejean (15, Breda), Janaika Jansen (19, Ossendrecht), Kim Soesbergen (19, Breda), Feline van Hall (15, Oosterhout), Ashley Griffioen (17, Breda) en Anne van den Bulk (14, Rijen).
Niet op de foto, maar wel in de race: Esmée Kroon (20, Etten-Leur), Charlotte Schoenmakers (17, Prinsenbeek), Emily Mutsaers (14, Oosterhout) en Fleur Smulers (16, Etten-Leur).
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Corrie van Leerzem (25, Roosendaal), Nikki van Laar (18, Waspik), Elles Mollema (15, Willemstad), Roos Frerejean (15, Breda), Janaika Jansen (19, Ossendrecht), Kim Soesbergen (19, Breda), Feline van Hall (15, Oosterhout), Ashley Griffioen (17, Breda) en Anne van den Bulk (14, Rijen). Niet op de foto, maar wel in de race: Esmée Kroon (20, Etten-Leur), Charlotte Schoenmakers (17, Prinsenbeek), Emily Mutsaers (14, Oosterhout) en Fleur Smulers (16, Etten-Leur). © Pix4Profs-Ron Magielse

Winnares Miss Brabant komt hoogstwaarschijnlijk uit déze regio

Opvallend: de afgelopen vijf jaar won telkens een West-Brabantse de titel van Miss Teen óf Miss Beauty of Noord-Brabant. Ook dit jaar zijn er weer meiden uit deze regio in de race: 13 van de in totaal 37 finalisten. BN DeStem stelt ze aan je voor. 

Meedoen aan een missverkiezing betekent niet alleen jezelf presenteren op een podium. Er zit een visie achter, is op de website te lezen: Miss Teen (15-18 jaar) óf Miss Beauty (19-27 jaar) staat voor een krachtige, jonge vrouw die straalt van binnen en daardoor ook van buiten. Ze houdt van beauty, fashion, social media en sport.