Volledig scherm
PREMIUM
Weer nieuw logistiek centrum op Borchwerf in Roosendaal © VGP Groep

Weer nieuw groot logistiek centrum op de Borchwerf in Roosendaal

FotoalbumROOSENDAAL - En weer vestigt zich een grote logistieke reus in Roosendaal. Op de Borchwerf naast de Suikerunie komt een nieuw logistiek centrum van de VGP groep, een Europese aanbieder van logistiek en semi-industrieel vastgoed. 

Het nieuwe VGP-centrum gaat 50.000 vierkante meter groot worden op het terrein bij de SuikerUnie tegenover het Herstaco stadion. De eerste bouwactiviteiten zijn al van start gegaan om het terrein geschikt te maken voor logistiek, productie en commerciële activiteiten. 

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.