Volledig scherm
Café 't Pleintje in Dussen. © Google Maps

Transgender gaat in gesprek in café 't Pleintje in Dussen

Transgender Jo enny Vosman uit Dussen doet volgende maand mee aan de verkiezing Miss Gay Holland. In de aanloop daar naartoe wil ze graag in gesprek komen met mensen die zelf worstelen met gevoelens in het verkeerde lichaam te zitten. 

Ook belangstellenden die meer over transgenders willen weten zijn welkom. Om die reden organiseert ze een meet & greet in eetcafé 't Pleintje aan het Vrijheidsplein in Dussen. Die wordt gehouden op woensdag 15 mei, aanvang om 19.00 uur. Met de bijeenkomst hoopt de Dussense ook op meer tolerantie en begrip voor gays, transgenders, interseksuelen, travestieten en bi-seksuelen.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Dussen en omstreken? Schrijf je hier in!

  1. Dussense Jo enny wint verkiezing Miss Gay Holland: ‘Ik heb een kwartier zitten janken van blijdschap’

    Dussense Jo enny wint verkiezing Miss Gay Holland: ‘Ik heb een kwartier zitten janken van blijdschap’

    Transgender Jo enny Vosman uit Dussen kan haar geluk niet op. Om middernacht kwam het verlossende telefoontje van de organisatie. ,,Ik voel me zo vereerd, had het totaal niet verwacht. ,,Ik heb een kwartier zitten janken van blijdschap. Ik had het toch maar even geflikt.” Maar dan heel nuchter: ,,Het gaat nu pas eigenlijk beginnen. Ik ga mijn beste beentje voor zetten. Strijden voor de gay-community.”