Luuc Eisenga.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuc Eisenga. © Pix4Profs-Ron Magielse

NAC-directeur Eisenga: ‘Bizarre tijden vragen om bizarre maatregelen’

Mocht de eerste divisie vanaf juni alsnog wordt uitgespeeld, dan eist NAC als periodewinnaar het recht op om tot de play-offs om promotie te worden toegelaten.

Ook na gisteren, de dag dat de Olympische Spelen van Tokio werden uitgesteld, weet niemand in Nederland hoe de eredivisie en eerste divisie gaan eindigen. De clubs niet, de voetbalbond niet, de politiek niet. ,,Bij iedereen is er de wil om een oplossing te vinden en de competitie af te maken. Die saamhorigheid is er, hoewel we allemaal de motivatie om te gaan spelen moeten relativeren.”

  1. Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-speler Abdellaoui

    Opsporing Verzocht vraagt aandacht voor aanslag op voormalig NAC-spe­ler Abdellaoui

    Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond uitgebreid aandacht aan de aanslag op voormalig profvoetballer Yassine Abdellaoui. De voormalig speler van Willem II, NAC, Rayo Vallecano, NEC en De Graafschap werd op woensdagavond 6 februari 2019 om half 12 ’s avonds op de George Sliekerkade in Amsterdam onder vuur genomen door een onbekende schutter. Abdellaoui overleefde de aanslag op zijn leven, maar een jaar na de aanslag doet de politie nog altijd pogingen om de aanslagpleger te vinden.