Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de megabioscoop die Fraa-i wilde realiseren bij wegrestaurant Kanters. © afbeelding vastgoedontwikkelaar Fraa-i.

Megabioscoop blijft in beeld: focus van Moerdijk naar Zevenbergen-Noord

MOERDIJK/ZEVENBERGEN - Een megabioscoop raakt na het afketsen van een locatie bij wegrestaurant Kanters langs de A16/A17 niet uit beeld voor de gemeente Moerdijk. Mogelijk krijgt het grote cinemacomplex wel plaats in het nog te ontwikkelen gebied Zevenbergen-Noord.

,,Als daarvoor concretere plannen ontstaan, willen wij graag als eerste om de tafel met de gemeente”, zegt Ferry Raedts van vastgoedontwikkelaar Fraa-i. De onderneming uit Dordrecht is de ontwikkelaar van de bioscoop met tien zalen.

  1. Zevenbergse onthutst: acht jaar na aangifte wéér uitstel zaak mishandelingen
    PREMIUM

    Zevenberg­se onthutst: acht jaar na aangifte wéér uitstel zaak mishande­lin­gen

    DEN BOSCH/BREDA/ZEVENBERGEN - De verbijstering is te lezen in de ogen van de 28-jarige Zevenbergse die als kind jarenlang door haar stiefvader zwaar mishandeld en misbruikt zou zijn. Het gerechtshof in Den Bosch besluit de zaak voor onbepaalde tijd aan te houden. Terwijl de affaire al acht jaar voortsleept na haar aangifte. De vrouw slaat haar handen voor de mond: ,,Dit is zó ongelooflijk.’’