Volledig scherm
© Instagram/ Jesse Klaver

Jesse Klaver verwelkomt derde ‘Klavertje’

GroenLinks-fractievoorzitter Jesse Klaver is voor de derde keer vader geworden. De 33-jarige politicus uit Roosendaal en zijn vrouw Jolein hebben nu drie zonen.

Naar welke naam het jongetje luistert, wanneer hij geboren is en wat zijn gewicht is, is nog niet bekend, maar volgens Klaver doen de baby en zijn mamma ‘het fantastisch’.  Op een foto die hij vandaag via Instagram deelt, is te zien hoe hij naar zijn in een witte doek gehulde zoontje kijkt. Klaver kan rekenen op felicitaties van onder anderen Lodewijk Asscher, Claudia de Breij, Thekla Reuten, Tatum Dagelet en Rob Jetten.

Jesse Feras Klaver en Jolein (33), die in 2013 in het huwelijksbootje stapten, kondigden in november hun derde spruit aan. De baby kreeg toen alvast de bijnamen ‘LilKlaaf’ en ‘derde Musketier'. Aan vrouwenblad VIVA vertelde Klaver eerder dat hem het geslacht van zijn kinderen ‘geen bal’ uitmaakt.  ,,Vrienden van me zeggen: Een meisje is leuk, meisjes hangen veel meer aan hun vader, je kunt lekker shoppen met ze. Maar ik wil gewoon met m’n zoons gaan shoppen.’’

Volledig scherm
Jesse en Jolein brengen hun stem uit voor de Provinciale Statenverkiezingen en het waterschap. © ANP