Foutje restaurantgids: ‘Gault&Millau?
Die neem ik niet serieus’

Leuk hoor, als je je restaurant terugvindt in nieuwste Gault&Millau, de prestigieuze restaurantgids. Maar hoe serieus  is zo'n notering als jouw gerecht dat de hemel in wordt geprezen, al lang niet meer op de kaart staat?

,,Wij droomden weg bij een perfect gegaarde roodbaars met mooi beetgare asperges en doperwten. De begeleidende crême van langoustines bleek een geweldige verbinder tussen de ingrediënten in dit lichte zeegerecht‘’, valt in de jongste uitgave van de Gault&Millau 2019 die maandag feestelijk werd gepresenteerd, te lezen over restaurant VISTA in Willemstad. 

  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda