Max Meijer uit Ossendrecht, die in december verdronk in de Schelde bij Antwerpen en onlangs werd gevonden, was volgens zijn familie eerder een huismus dan een grote vakantieganger. ,,Hooguit een stedentrip, zoals naar Boedapest."
Volledig scherm
PREMIUM
Max Meijer uit Ossendrecht, die in december verdronk in de Schelde bij Antwerpen en onlangs werd gevonden, was volgens zijn familie eerder een huismus dan een grote vakantieganger. ,,Hooguit een stedentrip, zoals naar Boedapest." © Familie Meijer

Familie over verdronken Max Meijer: ‘Die vreemde bubbel waar we in zaten knapte’

INTERVIEWOSSENDRECHT - Raadsels en geruchten gonsden rond de verdwijning van Max Meijer (23) uit Ossendrecht op 8 december, na het uitgaan in Antwerpen. Daar werd zijn lichaam op 10 januari in de Schelde gevonden. Hij bleek verdronken. Eenmalig vertelt zijn familie over hun levenslustige, hulpvaardige huismus Max, die vrijdag 17 januari wordt gecremeerd.

Amper had Patricia Buijk (51), de moeder van Max, een waarschuwend telefoontje van haar dochter Amy gekregen of ze zag op Facebook al de beelden van iemand die bij de Royerssluis uit water werd gehaald. Die witte sportschoenen... De bevestiging van wat ze in haar hart al vijf weken voorvoelde, maar niet wilde geloven.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom