Volledig scherm
PREMIUM
Dj Steve Void (Stef van Vugt) © Steve Void

Dj Steve Void uit Oosterhout: 22 jaar en nu al mentor voor jong talent

OOSTERHOUT - Hij is pas 22 jaar oud, maar werpt zich nu al op als mentor van ander jong talent. De Oosterhoutse Stef van Vugt (Steve Void) maakt niet alleen zelf dancemuziek, hij runt ook een eigen muzieklabel: Strange Fruits. In anderhalf jaar tijd lanceerde hij vijfhonderd liedjes, van artiesten uit bijna zestig verschillende landen. ,,Ik wil aanstormend talent een kans bieden.”

Stef van Vugt is 15 jaar als het vuur voor dancemuziek wordt aangewakkerd. Hij werkt in de garderobe van een nieuwe club in de Klappeijstraat. Daar valt zijn oog op de dj, op hoe de zaal losgaat op zíjn muziek. ,,Ik dacht alleen maar: dat wil ik ook.” Van Vugt volgt dj-lessen, draait op verjaardagen en bedrijfsfeesten. Als hij wat ouder is, gaat hij naar de Herman Brood Academie in Utrecht.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.