Volledig scherm
PREMIUM
DJ Dannic in Breda. Pix4Profs/René Schotanus © Pix4Profs/René Schotanus

Dj Dannic: ‘Breda is mijn veilige haven, als ik door Azië tour willen ze in me klimmen’

interviewBREDA - Daan Romers (33) uit Breda, bekend als dj Dannic, staat op de grootste festivals ter wereld. Morgen wordt de nieuwe track van hem en dj Hardwell, ‘Chase the Sun’, gelanceerd.

Een paar vragende blikken als hij voorbij loopt. Even twijfelen twee meiden en dan lopen ze door. In Breda wordt de wereldberoemde dj Dannic, Daan Romers, niet lastiggevallen. ,,Soms vragen mensen een handtekening of foto. Maar over het algemeen kan ik hier gewoon naar buiten zonder na te denken. Als ik door Azië tour is dat wel anders, daar proberen ze in je te klimmen”, aldus Romers.

  1. Een handgranaat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’
    PREMIUM
    Mijn bevrijding

    Een handgra­naat maakte het einde aan het leven van Ad (9) en Henk van Bragt (4). ‘Ze hebben nooit anders dan oorlog gekend’

    BREDA/TETERINGEN - ,,Kijk”, zegt Jeanne Bastiaanssen-Van Bragt (82) uit Breda. Ze opent een klein hartvormig medaillon. Er verschijnen twee portretjes in zwart-wit. ,,Dit zijn mijn broertjes”, zegt ze. ,,Ad van 9 en Henk van 4.” Ouder zijn ze nooit geworden. Op 2 september 1944 kwam in Teteringen aan hun nog jonge leven abrupt een eind.

In samenwerking met indebuurt Breda