De koning, Máxima, Herman, Youp, Luv’: ze staan allemaal in het gastenboek van hotel De Draak

videoBERGEN OP ZOOM - het oudste hotel van  Nederland koestert zijn gastenboek. In De Draak signeerden Willem-Alexander en Máxima op koninklijke wijze. Herman Brood kladderde zijn zelfportret. Dries van Agt componeerde een uitvoerige dankbrief aan het Bergse etablissement.

Frans Hazen is nog een gastheer van de oude stempel. Keurig in het pak, koninklijke onderscheiding op zijn revers, leidt hij zwierig maar met strakke hand de gang van zaken in het hotel De Draak dat hij inmiddels 35 jaar met zijn vrouw Trix bestiert. Zo'n welbespraakte hotelier die alles in de gaten heeft, vooral de noden van zijn gasten. 

  1. Blijft deze Schelp voor altijd dicht?
    PREMIUM
    Analyse

    Blijft deze Schelp voor altijd dicht?

    BERGEN OP ZOOM - De conclusie in het onderzoek van PROOF adviseurs is vernietigend. Problemen met het roestvrijstaal waren jarenlang bekend. Maar er gebeurde niks, iedereen keek de andere kant uit. Pas toen er acuut gevaar dreigde voor bezoekers en personeel kwam er actie. Ging De Schelp dicht. Voor reparatie. Die klus liep uit de hand. Het roestvrijstaal bleek niet het enige probleem. Ook met de luchtkwaliteit binnen is het grondig mis. En daarom is het bad nog altijd gesloten. En niemand die weet hoe lang dit duurt. En of De Schelp nog is te redden!

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom