Medde van Dijck (links), Mado Maas (midden) en Julie van Aert: drie van de zes ontwerpers van ‘Sokpoppen’, waarmee buurtschap Molenstraat op 1 september meedoet aan het Zundertse corso.
Volledig scherm
PREMIUM
Medde van Dijck (links), Mado Maas (midden) en Julie van Aert: drie van de zes ontwerpers van ‘Sokpoppen’, waarmee buurtschap Molenstraat op 1 september meedoet aan het Zundertse corso. © Jan Stads/Pix4Profs

De allerjongste corso-ontwerpers ooit en een buurtschap die meedoet zonder wagen

CORSO ZUNDERTVeelbelovend zijn ze weer stuk voor stuk, de twintig ontwerpen voor het Zundertse bloemencorso. Wij lichten er twee uit: eentje die werd bedacht door de jongste ontwerpers ooit. En een buurtschap die wel meedoet, maar géén wagen bouwt. ,,Een gek idee dat mijn sok straks zó groot door de straten rijdt!”

  1. Minister Ollongren ziet ‘toffe plek’ Breda wel zitten: ‘Maar het is wel een kwestie van volhouden’

    Minister Ollongren ziet ‘toffe plek’ Breda wel zitten: ‘Maar het is wel een kwestie van volhouden’

    BREDA - ,,Jullie hebben in Breda een heel groot voordeel: er is veel binnenstedelijke ruimte waar je goed kan bouwen.’’ Dat zei minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken tijdens een werkbezoek aan Breda. Daar kreeg ze een rondleiding over het terrein van de voormalige Nibitt-fabriek aan de Ettensebaan, terwijl ze in het Havenkwartier werd bijgepraat over de ontwikkelingen rond de Belcrumhaven.

In samenwerking met indebuurt Breda