Volledig scherm
Foto ter illustratie © Bert Jansen

Brabantse carnavalskrakerverkiezing: stuur jouw nummer in

Het is bijna carnaval en dus is de ware carnavalsvierder inmiddels druk met de voorbereidingen. Ook is her en der in de regio gewerkt aan misschien wel hét Brabantse carnavalslied voor dit jaar. Wat is de beste meedeiner, welk nummer zorgt voor de langste polonaise en bij welke lied gaat iedereen uit zijn bol?

De inzending is op 24 januari gesloten. Binnenkort lees je op bndestem.nl wie de winnaar is. 

Kortom, BN DeStem gaat samen met het Brabants Dagblad en het Eindhovens Dagblad op zoek naar de beste Brabantse carnavalskraker van 2020. En hiervoor kan iedereen die dat wil zijn videoclip insturen. Een professionele jury kiest straks één winnaar. Ook zal er een publiekslieveling worden uitgeroepen uit vijf door de jury gekozen favorieten. Lezers kunnen daarvoor straks stemmen op de site. De makers van het winnende carnavalslied nodigen we uit om een prijs in ontvangst te nemen, waarbij we hopen dat het nummer live ten gehore zal worden gebracht. Dan zal ook de prijs uitgereikt worden. 

Hoe doe ik mee?

Vanaf nu kun je clips insturen. Dat gaat per mail. Inzenden kan tot en met 24 januari, 9.00 uur. Vanaf dat moment gaat de jury in beraad. Op 1 februari worden de vijf kanshebbers bekendgemaakt. Stemmen op de publieksfavoriet kan dan nog tot en met 14 februari. De jury maakt daarna de absolute winnaar bekend.

Stuur je mail met daarin de video, je naam, woonplaats en telefoonnummer naar: carnaval-zuid@dpgmedia.nl. Let op: stuur ons enkel een een youtube-link. Losse bestanden kunnen helaas niet verwerkt worden.

Indien u een video instuurt moet deze bijdrage vrij zijn van alle (intellectuele eigendoms-) rechten of er moet toestemming zijn van de maker(s) van de bijdrage om de bijdrage kosteloos openbaar te maken en/of te verveelvoudigen op de websites en apps van DPG Media B.V. De redactie gebruikt uw persoonsgegevens voor uw deelname aan deze wedstrijd. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement. 

De winnaars van 2019 werden thuis verrast met taart:

Poll

Het is een goed idee om nationale vrije dagen in te stellen tijdens carnaval

  • Eens (56%)
  • Oneens (44%)
2079 stemmen