Volledig scherm
PREMIUM
Een belangrijke aanpassing bij de verbouwing van Mezz is dat balustrade op het balkon is verlaagd en schuin afloopt, waardoor de zichtlijnen vanaf het balkon veel beter zijn geworden. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Beter zicht en je eigen pilsje tappen in verbouwde Mezz

BREDA - Het was misschien wel de grootste miskleun begin deze eeuw bij de bouw van popzaal Mezz in Breda: de brede betonnen rand van het balkon. Alleen het publiek dat daar vooraan stond, had goed zicht. 

De mensen er achter zagen hooguit de hoofden van de artiesten. Maar dat is verleden tijd als Mezz in oktober van dit jaar heropent. De balustrade is iets lager geworden en de rand loopt schuin af, waardoor nu het hele podium goed te zien is.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda