Juryvoorzitter Soenil Bhadur (links).
Volledig scherm
Juryvoorzitter Soenil Bhadur (links). © Marc Bolsius

Award voor restaurant 0&0 in Sint Willebrord

DEN BOSCH - Restaurant O&O in St. Willebrord is maandag in Den Bosch de Bourgondische Award toegekend. Deze onderscheiding vervangt de verkiezing van een Bourgondiër van het jaar die sinds 2003 werd gehouden door het bestuur van het Bossche culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch. 

De jury bestaande uit Bob Hutten (Hutten exclusieve catering), Soenil Bahadoer (Meesterkok van  Restaurant De Lindehof **) en Hans Steenbergen, Hoofdredacteur Food Inspiration) heeft restaurant O&O bekroond vanwege  het thema ‘innovatie’. Elk jaar zal de award een ander thema hebben. Dit jaar is gekozen voor het thema ‘innovatie’.

Volgens de jury is de familie Tsang een van de vaandeldragers van de vernieuwing van de oriëntaalse keuken. In 1982 gestart met restaurant Nieuw Hong Kong in St Willebrord; in 1990 verhuisd naar een grotere locatie aan de Dorpsstraat.

  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.