Alle VIP’s gaan op de foto met de Bergse vipspotter Mariëtte

video + foto'sBERGEN OP ZOOM - Wat hebben Snoop Dogg, Paul McCartney en Enrique Iglesias gemeen? Ze staan allemaal op de foto met Mariëtte Hardeman (39) uit Bergen op Zoom. Zij doet al 20 jaar aan vipspotting en verzamelt foto's van haarzelf met bekende mensen. 

De woonkamer van Mariëtte heeft, met al de foto's van bekende mensen, wel wat weg van de Hall of Fame. Van Nederlandse radiodj's en zangeressen tot Amerikaanse bands en acteurs; de Bergse heeft een flinke verzameling aan foto's. Meestal staat ze er zelf op, soms moet ze het doen met een kiekje van een artiest die langs haar camera snelt. Maar ook handtekeningen, waaronder die van Britney Spears, zitten in haar verzameling. 

  1. Binnenkijken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthoutse Heide
    PREMIUM
    video

    Binnenkij­ken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthout­se Heide

    Jan Anton Rijsdijk (77) wil zijn prachtige domein Markgraaf opnieuw van de hand doen, maar dan voor een iets lagere prijs dan de 20 miljoen euro die het vijftien jaar geleden nog moest kosten. Het domein van alles samen net geen 60 hectare wordt immers opgesplitst. “Zo’n vijftig hectare zal in handen komen van het Agentschap Natuur & Bos. Ik ben er als groene jongen blij om, want de Kalmthoutse Heide wordt weer wat groter.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom