Volledig scherm
Zwaluwe-speler Wouter de Laat in een eerdere wedstrijd tegen Tricht. © Pix4Profs / Johan Wouters

Zwaluwe vergeet zichzelf te belonen: ‘In weken niet zo goed gevoetbald’

ZATERDAG 2FZwaluwe speelde een goede wedstrijd, maar wist dat niet in de score uit te drukken. ,,We hebben in weken niet zo goed gevoetbald, maar we vergeten onszelf te belonen”, baalde coach Vincent de Klerk.

Zwaluwe - Papendrecht 1-3 (1-2). 1-0 Thijs ‘t Hooft, 1-1 Djerrel Saffignani, 1-2 Jay Luciano, 1-3 Jearlon Martina.

Zwaluwe speelde met passie, strijd en geloof. De thuisploeg kwam geheel terecht op voorsprong, maar door ongelukkige momenten was die nog voor rust verdwenen. ,,Een cliché, maar we zitten in de hoek waar de klappen vallen”, aldus De Klerk. ,,In de tweede helft nemen we meer risico en valt nog de 1-3.” 

Desondanks was Zwaluwe opgetogen over het vertoonde spel. ,,Deze ploeg gelooft in een goede afloop en wanneer we zo blijven spelen komt die ook”, besloot De Klerk met het oog op de degradatiestrijd.

  1. Bavel 2 krijgt onverwachte herkansing, Schijf-vrouwen handhaven zich in tweede klasse
    nacompetitie vrouwenvoetbal

    Bavel 2 krijgt onverwach­te herkansing, Schijf-vrou­wen handhaven zich in tweede klasse

    Ondanks dat Bavel 2 de finale tegen SSS’18 verloor, blijft de eerste klasse nog altijd een optie voor de club.het nog altijd spelen voor een plaatsje in de eerste klasse. Doordat ‘t Zand het tweede vrouwenteam uit de eerste klasse haalt, mag de ploeg van trainer Rens Bogers aankomende week op herkansing tegen de vrouwen van het Zeeuwse Hontenisse. Schijf bleef voor de derde keer op rij foutloos in de nacompetitie en speelt ook volgend seizoen tweede klasse.