Volledig scherm
Zwaluwe-speler Wouter de Laat in een eerdere wedstrijd tegen Tricht. © Pix4Profs / Johan Wouters

Zwaluwe vergeet zichzelf te belonen: ‘In weken niet zo goed gevoetbald’

ZATERDAG 2FZwaluwe speelde een goede wedstrijd, maar wist dat niet in de score uit te drukken. ,,We hebben in weken niet zo goed gevoetbald, maar we vergeten onszelf te belonen”, baalde coach Vincent de Klerk.

Zwaluwe - Papendrecht 1-3 (1-2). 1-0 Thijs ‘t Hooft, 1-1 Djerrel Saffignani, 1-2 Jay Luciano, 1-3 Jearlon Martina.

Zwaluwe speelde met passie, strijd en geloof. De thuisploeg kwam geheel terecht op voorsprong, maar door ongelukkige momenten was die nog voor rust verdwenen. ,,Een cliché, maar we zitten in de hoek waar de klappen vallen”, aldus De Klerk. ,,In de tweede helft nemen we meer risico en valt nog de 1-3.” 

Desondanks was Zwaluwe opgetogen over het vertoonde spel. ,,Deze ploeg gelooft in een goede afloop en wanneer we zo blijven spelen komt die ook”, besloot De Klerk met het oog op de degradatiestrijd.

 1. Steenbergen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering
  zondag 3A

  Steenber­gen en RBC ontvangen nieuwe straf: beide clubs twee punten in mindering

  Donderdagmiddag meldde de KNVB aan zowel Steenbergen als RBC dat de opgelegde straf van vier punten mindering is teruggebracht tot twee punten. Ook de voorwaardelijke uitzetting uit de competitie is van tafel. Over het beroep van RBC-verdediger Marouane Hamdoune deed de voetbalbond naar verluidt nog geen uitspraak. Steenbergen heeft de straf geaccepteerd, van RBC is het nog onduidelijk of ze akkoord gaan met de straf.

poll

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

Wie wordt kampioen in de tweede klasse E?

 • Kruisland (17%)
 • Cluzona (35%)
 • Madese Boys (21%)
 • Unitas'30 (20%)
 • Rijen (8%)
3101 stemmen