Quirijn Schevenhoven scoorde tweemaal tegen Vivoo. (archieffoto)
Volledig scherm
Quirijn Schevenhoven scoorde tweemaal tegen Vivoo. (archieffoto) © Pix4Profs/Gerard van Offeren

WVV'67 spoelt derbynederlaag weg met zege tegen buurman Vivoo, ODIO steviger aan kop

zondag 4BODIO behaalde tegen BSC de derde zege op rij (1-0). WVV ‘67 haalde na twee opeenvolgende nederlagen in de derby tegen Vivoo de eerste punten binnen: 4-0.

ODIO - BSC 1-0 (0-0) 1-0 Raf Melsen.
,,De gelukkigste won. Het was een wedstrijd tussen twee gelijkwaardige ploegen die allebei wilden winnen”, luidde het commentaar van ODIO-trainer Peter van Oirschot. BSC-trainer Rick Schimmel had een andere mening: ,,Wij waren qua voetbal de betere ploeg en schoten twee keer tegen de lat.’'

METO - SVC 5-0 (2-0) 1-0 Martijn Pieters, 2-0 Gijs Verresen, 3-0 Jaro Kerstens (e.d.), 4-0 Verresen, 5-0 Jens Hermans.
,,Wij domineerden de hele wedstrijd. Er viel niks op onze overwinning af te dingen’', aldus METO-trainer Ronald Broos. Zijn collega Kerel Daamen van SVC beaamde dit. Daamen: ,,Er stond een te groen SVC binnen de lijnen.’'

DIOZ - Grenswachters 0-0.
,,Grenswachters had meer balbezit, maar wij waren gevaarlijk met counters”, zag DIOZ-trainer John van Aert.

Wernhout - RSV 1-2 (1-1) 0-1 Richard Schijven, 1-1 Maikel Zagers 1-2 Sam Jongeneelen.
RSV-trainer Marco Klijs zag zijn invallers zijn ploeg de winst bezorgen. “Uit een voorzet van Dennis Kop kopte Jongeneelen op een fraaie wijze 1-2 binnen”, aldus Klijs.

WVV’67 - Vivoo 4-0 (1-0) 1-0 en 2-0 Quirijn Schevenhoven, 3-0 Robin Schipperijn (pen.), 4-0 Schipperijn.
Vivoo-trainer Rudo Gommers weet de forse nederlaag aan de wisselvalligheid van zijn ploeg. ,,We waren tegen WVV'67 in alle opzichten de mindere ploeg, maar dat is nergens voor nodig want we kunnen veel beter.”

Sprundel - Noordhoek 1-1 (0-0) 1-0 Sven Buurstede , 1-1 Anton Kouters.
Volgens Noordhoek-trainer Hans Korteweg was het een gelijkopgaand duel. ,,Zeven minuten voor tijd kwamen we nog op achterstand. Alsnog sleepten we er een gelijkspel uit. Ik kan niet anders dan mijn spelers een groot compliment geven.”

NSV - Nieuw Borgvliet 1-3 (1-2) 0-1 Geert Verstraten, 1-1 Angelo Bogers, 1-2 Stefan Schoonen, 1-3 Verstraten.
Nieuw Borgvliet-trainer Joost Demmers sprak van een terechte uitslag. Demmers: ,,Wij waren de bovenliggende partij, maar we hadden het karwei eigenlijk voor rust al af moeten maken.”